OOK OP 3000 KM

VAN HUIS
MÓET HET GOED GEREGELD ZIJN

° ° ° ° ° °


Van de Noordzee tot de Falkland-eilanden en van Singapore tot de Golf van Mexico, dagelijks staat Sodexo klaar om de bemanning op schepen en offshore-installaties aldaar van dienst te zijn. Wij leveren diensten die hun ‘Quality of Life’ verbeteren en hun tijd weg van huis zo comfortabel mogelijk maken.

LEES MEER

Of het nu op een baggerschip is of een productieplatform in de Noordzee, de Sodexo teams zorgen ervoor dat het de vaak internationale bemanning van haar klanten aan niets ontbreekt. Dat is een comfortabel idee voor de bemanning die hard werkt en lange dagen maakt, onder vaak uitdagende omstandigheden.

VEILIG ÉN GEZOND

De gezondheid en veiligheid van medewerkers en iedereen waarmee wij samenwerken, heeft de hoogste prioriteit binnen Sodexo. We dragen ook bij aan een verhoogd bewustzijn over het belang van gezonde voeding aan boord.

Ongezond eten kan namelijk leiden tot overgewicht. Werknemers die te zwaar zijn, hebben vaak verschillende gezondheidsproblemen. Ze bewegen minder, zijn daardoor minder fit en slapen slechter. Ze gaan dan minder uitgerust aan het werk, waardoor ze meer fouten maken en een verhoogd risico hebben op een ongeval.

HET GEVAAR VAN SUIKER

We zorgen er ook voor dat de maaltijden niet teveel suiker bevatten. Wie ongezond eet of teveel suiker binnenkrijgt, kan zich minder goed concentreren en is minder alert. Suikerrijke producten verhogen de bloedsuikerspiegel. Het lichaam komt dan meteen in actie om die weer omlaag te brengen. Daardoor is de bloedsuikerspiegel soms al een half uur na de maaltijd opnieuw te laag. Door deze schommelingen maken werknemers sneller fouten. Ze hebben bijvoorbeeld te laat door dat een machine niet meer goed werkt. Het gevolg: de productie moet worden stopgezet. Of bepaalde handelingen kosten meer tijd, zoals het opstellen van rapportages.

THUISGEVOEL

Zeker op een afgelegen plaats, ver van huis, in een vol continu proces hebben gezonde voeding, voedselveiligheid, veilig werken én verblijven de allerhoogste prioriteit. Zo dragen we bij aan het bereiken van een hogere efficiëntie en veiligheid aan boord van schepen en installaties en een duurzame inzetbaarheid van bemanning en eigen medewerkers. Door te luisteren naar de behoeftes van iedereen aan boord krijgen de bemanningsleden daarnaast een echt thuisgevoel!

De bemanning is vaak maanden op zee. Het werk en verblijf moet dan ook voelen als een tweede thuis. We zorgen dagelijks voor nette slaapvertrekken met fris beddengoed en schoon sanitair, gewassen werk- en privékleding, opgeruimde ontspanningsruimtes en de heerlijkste maaltijden.

OFFSHORE & MARINE

Offshore & Marine is een onderdeel van het internationale klantsegment Energy & Resources van Sodexo. Aan klanten in de olie- en gasindustrie, de mijnbouw en de technische en bouwbranche leveren wij diensten als kampementontwerp, bouw en beheer, licht en technisch onderhoud, beveiliging, afvalbeheer, voeding, sport- en culturele activiteiten, wellness en motivatieprogramma’s.

OFFSHORE & MARINE

Dit doen we in Nederland ook bij klanten binnen de Noordzee regio. Het serviceaanbod varieert van catering services tot schoonmaakwerkzaamheden, wasserij services en de verzorging van ‘bond shops’ voor zowel de offshore installaties als voor de scheepvaart.

Bron: HSElife, magazine over veiligheid in de olie & gas industrie.

Like | 10

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Bericht

Verstuur