SODEXO LANCEERT POP-UP
PEKO PEKO

° ° ° ° ° °

Peko Peko – Japans voor ‘knorrende maag’ – is Sodexo’s nieuwste pop-up concept dat draait om ramen, een authentiek Japans noedelgerecht. Ramen is een soep die bestaat uit noedels, een rijke bouillon en diverse toppings. Ook in Nederland is deze maaltijdsoep enorm populair.

In de Peko Peko pop-up kunnen gasten kiezen uit zes vaste ramen (vegetarisch, vlees of vis), met daarbij een Japans bijgerecht zoals yakitori of dim sum. Alle ramen zijn vers bereid met de beste ingrediënten en hebben als basis één van de drie rijke bouillons. Dé ideale combinatie van de gezonde Japanse keuken en hedendaags comfortfood.

Susan Verheijen, Manager Service Development bij het Food Platform van Sodexo: “Pop-up concepten zorgen voor verrassende elementen in de restaurants van onze klanten. Na een tijdje worden de pop-ups weer vervangen door een andere variant. Met deze afwisseling naast ons dagelijkse gevarieerde assortiment blijven we onze gasten verrassen. En dat blijkt, want de eerste reacties zijn uitermate positief!”

Meer weten over onze pop-up concepten zoals Peko Peko of bijvoorbeeld VEGGIE? Neem contact op met je vaste contactpersoon.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur