Robots vs. Mens

Sodexo doet al jaren pilots met robots. Bij sommigen roept dit vragen op: worden mensen langzamerhand vervangen door elektronische wezens met artificial intelligence? Hoe verandert robotisering de toekomst? En doen we daar wel goed aan?

The Hottest Grill in Town

STREAT is een stoere BBQ-module waarbij gebruik wordt gemaakt van Green Eggs. Bij STREAT vind je de beste hamburgers, loaded fries en warme broodjes.

Social Return

Meer beteken voor de samenleving. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen, inclusief de mensen die dat schijnbaar geen arbeid kunnen verrichten. Hoe bied je de juiste kans aan hen, zodat zij werkervaring op doen en onderdeel uit maken van het arbeidsproces.

Op 3000 KM van huis…

…móet het goed geregeld zijn! Overal ter wereld werken mensen in de offshore of bij de marine. Sodexo staat ook op die locaties dagelijks klaar om de bemanning van dienst te zijn. Op deze plekken – midden op zee en ver van de bewoonde wereld – is veiligheid extreem belangrijk.

Emotionally Intelligent Workplace

De werkplek die voor je werkt! Wist je dat mensen wel 500 keer per dag een emotie ervaren? Een fractie daarvan ervaren we bewust, maar het overgrote deel wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Nu blijkt uit onderzoek dat ook díe ervaringen flink invloed hebben op ons EQ, onze emotionele intelligentie. Door EQ slim in te zetten, kun je als organisatie de prestaties van je bedrijf positief beïnvloeden.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

LinkedIn

Contact

Verstuur